Monday, December 20, 2010

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΧΜΗΡΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΟΝΤΟΣ.
Σε μία όξυνση αυτού του στρες είναι δυνατόν να γίνει και μια απόπειρα αυτοκτονίας. Χαρακτηριστική περίπτωση του Γερμανού βουλευτή και πρώην υπουργού Γιελεμάν.
Μετά από μια έρευνα που έγινε από το γερμανικό κοινοβούλιο και την εφορία βρέθηκε ο βουλευτής αυτός να έχει πάρα πολλούς «ανοιχτούς» λογαριασμούς σε ότι αφορά βοηθήματα, δωρεές κ.λ.π. που λάμβανε ο ίδιος για το κόμμα.
Η όλη διακίνηση δεν ήτανε τυπική για τον γερμανικό νόμο και πάρα πολλές φορές τα χρήματα προσγειώνονταν σε άλλους λογαριασμούς φίλων ή γνωστών χωρίς να γίνεται αναφορά ούτε και για την εφορία.
Ο θάνατος του βουλευτή δημιούργησε ένα τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο που κυνηγάει την παράταξη του, το φιλελεύθερο γερμανικό κόμμα ακόμη και σήμερα και μάλιστα η γερμανική πολιτεία έχει επιβάλλει για την ατασθαλία που ο ίδιος ξεκίνησε περίπου ένα πρόστιμο των 5.000.000€ θεωρώντας για την περίπτωση υπεύθυνο και το ίδιο το κόμμα.
Πρέπει όμως εδώ να τονιστεί το κίνητρο της ντροπής και της αδυναμίας αντιμετώπισης μιας κατηγορίας σαν ουσιαστικό για την απόπειρα μιας αυτοκτονίας.

No response to “ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ”

Leave a reply

Δημοφιλή άρθρα