Tuesday, January 18, 2011

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ;

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ.
Σε αυτό οφείλεται το γεγονός ότι δεν δίνεται η δέουσα προσοχή και η ενημέρωση που είναι απαραίτητη προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα αυτό.
Ενώ βλέπουμε ότι στο παραμικρό τροχαίο ατύχημα αμέσως έχουμε μια συντονισμένη ενημέρωση από κάθε πλευρά των ΜΜΕ με την αυτοκτονία και τα προβλήματα της ασχολείται ο τύπος ακόμα και η γενική ιατρική ελάχιστα.
Πρέπει κανένας να είναι κάποιος διάσημος ή γνωστός ηθοποιός ή αθλητής προκειμένου να αναλυθεί το φαινόμενο, να συζητηθεί να πάρει μια έκταση ή απλώς να γίνει γνωστό.
Πρέπει στο σημείο αυτό να γίνουν πιο επιστάμενες έρευνες αλλά και από ιατρικά ινστιτούτα ακόμα δε και από τον καθημερινό τύπο και να ενημερωθούνε γενικά οι πάσχοντες ή οι έχοντας σχέση με τους πάσχοντες να προλαμβάνουν το κακό αυτό.
Μια ενημέρωση φέρνει την γρήγορη αντιμετώπιση η οποία με την σειρά της μπορεί να δει τις αυτοκτονικές τάσεις και να προλάβει το κακό.

No response to “ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ;”

Leave a reply

Δημοφιλή άρθρα