Monday, November 18, 2013

H ENAΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΞΥΣΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

TAKTIKA ΣΕ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΈΝΤΟΝΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ Ή ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, «ΑΝΑΣΤΟΛΗ», ΤΗΣ ΈΞΑΡΣΗΣ. 
Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις έχουμε την «επήρεια» της προσωπικότητας πάνω στην κλινική εικόνα και αντίστροφα. Δηλαδή, πρόκειται για ένα «μίγμα» που εμφανίστηκε σε άτομα ακριβώς που είναι ψυχασθενικά και ταυτόχρονα έχουν ένα χαρακτήρα με έφεση προς την ιδεοληψία και τον ιδεοψυχαναγκασμό. Ο συνδυασμός είναι πάρα πολύ τακτικός και εμφανίζεται ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που τα άτομα αυτά βρίσκονται κάτω από φυσικό καθεστώς πίεσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή έχουμε τακτική μείωση της κριτικής ικανότητας των ατόμων αυτών, πρέπει τόσο η διαγνωστική αλλά και η θεραπευτική διαδικασία να γίνεται πάρα πολύ γρήγορα. Τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα μετά τις μέρες  κρίσης που περνάμε σε παγκόσμια βάση, ο σχηματισμός των ψυχιατρικών αυτών φαινομένων είναι απόρροια των κοινωνικών, νοσολογικών καταστάσεων.

One response to “H ENAΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΞΥΣΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ”

daiinyanes said...

Titanium 3D printing for free online | The best 3D printer
If you titanium camping cookware are looking 2013 ford focus titanium hatchback to use a 3D titanium fat bike printer, try a 3D printer to create titanium bolt a 3D printing titanium bolt site that will keep your data intact.

Leave a reply

Δημοφιλή άρθρα