Thursday, January 20, 2011

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ, ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.
Ιδιαίτερα στις βαριές σωματικές αρρώστιες ή ψυχικές ταλανίσεις έχει αποδειχθεί ότι ανεβαίνει κατακόρυφα η ένταση της αυτοκτονικότητας.
Όταν μάλιστα συμβαίνουνε και τα δύο να έχουμε δηλαδή σωματικές ασθένειες έντονες και τυρρανικές για τον άνθρωπο, ταυτόχρονη ένταση με τα χτυπήματά του πεπρωμένου που αναφέρονται παραπάνω τότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην αντιμετώπιση του ατόμου και της εν γένει ψυχικής του κατάστασης.
Είναι πάρα πολύ εύκολο, όπως δείχνουνε οι στατιστικές, να ξεφύγει ένα τέτοιο άτομο καταφεύγοντας στην ιδέα της αυτοκτονίας ή της απόπειρας της που μπορεί πολλές φορές να είναι «επιτυχημένη».
Πρέπει λοιπόν όταν έχουμε αυτές τις καταστάσεις να έχουμε ιδιαίτερη προσοχή τόσο και για φύλαξη του ιδίου του εαυτού μας αλλά και των συγγενών μας και όποιοι άλλοι είναι τριγύρω.
Άτομα που υποφέρουν από χτυπήματα του πεπρωμένου και ταυτόχρονα είναι βαριά άρρωστα χρειάζονται οπωσδήποτε ψυχική υποστήριξη προκειμένου να βγάλουν πέρα το βάσανο της καταπίεσης που τους φέρνει την σκέψη στην αυτοκτονικότητα.

No response to “ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ”

Leave a reply

Δημοφιλή άρθρα